de positieve psycholoog Rotterdam - reacties klanten

reacties klantenZachte humor
Joke heeft een eerlijke en persoonlijke aanpak. Ze denkt mee en doet suggesties. Tijdens de gesprekken hanteert ze zachte humor.
P. J. de Voogd

Rust
Na jaren van hoge werkdruk en weinig tijd voor iets anders, was ik kwijt geraakt wie ik nu eigenlijk was en wat ik wilde.
Door de bezielde begeleiding van Joke heb ik antwoord gevonden op vragen en problemen die me al lang bezig hielden en durf ik vooral eerlijker te zijn tegen mezelf. Dit proces heeft veel duidelijkheid en rust.
Ik kan haar niet genoeg bedanken.
Petra

Client's well-being
The coaching sessions with Joke have been incredibly efficient and helpful and at the same time very pleasant and relaxing. Joke is an extremely kind and smiling person, entertaining, very smart and well-prepared. She is very professional in working exclusively for the client's well-being and therefore she is very honest and always gives her sincere opinion. I personally think that the coaching process with Joke has been excellent and crucial for understanding my situation, facing my problem and taking a very important decision.
Elena T.

Stimulerend
De gesprekken met Joke waren verhelderend, enthousiasmerend en stimulerend om door de vele barrières, die er voor mij waren om dat te doen wat ik wilde gaan doen, heen te breken. Ze benadert die barrières als een uitdaging en maakt ze klein en overzichtelijk. Kleine stapjes leiden vaak en snel tot verandering.
Marieke Heeg

Ongedwongen sfeer
Ongedwongen sfeer, maar wel doelgericht.
Prettige gesprekken, er werd goed naar me geluisterd.
Marian

Deskundigheid
Een coachingstraject ingaan is een zeer persoonlijke aangelegenheid waarin je eigenschappen wilt verbeteren.
Van onbewust onbekwaam via bewust onbekwaam en bewust bekwaam naar onbewust bekwaam.
Belangrijke elementen in de keuze van een coach waren daarom voor mij: deskundigheid, persoonlijke relatie, maatwerk en diepgang.
Tacoma Coaching heeft dat volledig waargemaakt.
Peter van der Sar

Persoonlijk
Goede persoonlijke begeleiding, gestructureerd en doelgericht met een warm persoonlijk tintje.
Anne

Jezelf zijn
Je kan bij Joke jezelf zijn, omdat Joke dit ook is.
Sylvia Kwekel

Gelijkwaardigheid
Omdat ik op een praktische manier wat wilde doen om te komen tot persoonlijke groei en een passende beroepskeuze heb ik gekozen voor coaching van Joke Tacoma. Met haar achtergrond als psycholoog kon zij mij helpen met mijn vragen op inter- en intrapersoonlijk gebied en als chemicus zou zij mijn situatie ook vanuit een rationele invalshoek benaderen.
Zij heeft mij vooral geleerd meer vertrouwen in mezelf te hebben, dit in gesprekken waarin altijd sprake was van gelijkwaardigheid, nuchterheid en humor. Wat betreft werk heeft ze me geholpen te ontdekken wat ik nu eigenlijk echt wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Inmiddels ben ik van baan veranderd, tijdens dit proces kon ik ook bij Joke terecht voor een aantal gesprekken, en heb nu een functie die mijn ideale baan dicht benadert.
Jolanda

Groei
Mezelf in de put praten kon ik heel goed, eruit niet zomaar.
Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen meer zekerheid over mijn capaciteiten te krijgen. Na een aantal gesprekken met Joke heeft ze me laten inzien waar ik goed in ben. Ik weet nu zeker dat ik bepaalde capaciteiten bezit waar ik in mijn professie voor uit kan komen en vooruit mee zal komen.
Ik heb de coaching gesprekken met Joke als heel prettig ervaren. Doordat zij de juiste vragen wist te stellen, kwam ik zelf tot meerdere inzichten en hebben we er nog enorm bij gelachen ook.
Ik ga nu 2 x per jaar voor een “onderhoudsbeurt” bij haar terug en kijk elke keer uit naar ons gesprek omdat ze zo enthousiast reageert en ik me elke keer weer voel groeien.
Marianne, HR ManagerJoke Tacoma is psycholoog en lid van NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).
Joke behandelt volgens de richtlijnen van de positieve psychologie.
Haar begeleiding kenmerkt zich door duidelijkheid, diepgang en veiligheid.

logo NIP

Joke Tacoma is sinds 2002 loopbaancoach en Noloc Erkend Loopbaanprofessional.
logo Noloc


zbl veld
Tacoma Coaching haalt het beste in mensen naar boven


Tacoma Coaching, Hoge Filterweg 180, 3063 KC Rotterdam
06-3629 8142, 010-452 1923, info@tacomacoaching.nl

KvK 24332213   algemene voorwaarden   sitemap